4 Ekim 2011 Salı

Bebek Şekerleri

 

Son 10 yılda bebek şekeri dağıtma alışkanlığı hızla yaygınlaştı.
Bebek şekerleri dağıtmaya ve bebek odası süslemeye heves ettiyseniz, çeşitli şirketler aracılığıyla istediğiniz modellerde ürünlere ulaşabilirsiniz. Ancak o şirketlerin de bu ürünleri bir yerlerden tedarik edip üstüne komisyon katarak size sattığını da unutmayın. Uğraşmak istemiyorsanız bu tip bebek süsü ve şekeriyle ilgilenen firmaları tercih edebilirsiniz. Fakat bunları kendi zevkinize göre kendinizin de yapabileceğini unutmayın.. Hatta belki de sizin için daha değerli ve keyifli bir uğraş olacaktır.
Bebek şekeri ve bebek odası süslemeleri için kullanabileceğiniz hazır süs ve aksesuarları satan yerler bulunmakta. Süs ve aksesuarları bir arada bulabileceğiniz eminönü sizin için uygun olabilir. Eminönünde kapalı çarşının arka tarafında, birbirinden renkli süs ve bebek şekeri için kullanabileceğiniz çeşitli malzemeleri bulabilirsiniz. Sadece bu tip ürünleri satan bu dükkanlardan gerçekten piyasada hazır olarak satılanlardan çok daha uygun fiyata alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca eminönünde Havuzlu Handa bebek için tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.
Bebek şekerlerini hazırlamak için bu aldığınız hazır aksesuara bir tül bağlayarak bir kaç şeker ekleyip bağlamanız yeterli. Bebek odası süslemekse bu aldığınız malzemelerle sizin için çok eğlenceli olabilir. 
Bu tip şeyleri sadece gösteriş için yapmak istemiyorsanız , siz de emeğinizi ve sevginizi katın hanımlar.

Bebek ŞekeriKelebekli Bebek ŞekeriBebek Şekeri
Bebek ŞekeriBebek ŞekeriBebek Şekeri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder